
QUI SOM
La Pastisseria Sauleda va ser fundada a Sant Pol de Mar l’any 1968 per Salvador Sauleda.
Apassionat per la innovació constant, Salvador va transmetre a tot l’equip Sauleda la il·lusió, la creació constant de textures, sabors i nous reptes gastronòmics, acompanyats en tot moment per un tracte proper.
Proximitat i qualitat han estat durant aquests anys i continuen sent els lemes de Sauleda, que ofereix sempre als seus clients tot un món de possibilitats i experiències gastronòmiques.
Us convidem a emocionar-vos amb nosaltres!



QUI SOM
La Pastisseria Sauleda va ser fundada a Sant Pol de Mar l’any 1968 per Salvador Sauleda.
Apassionat per la innovació constant, Salvador va transmetre a tot l’equip Sauleda la il·lusió, la creació constant de textures, sabors i nous reptes gastronòmics, acompanyats en tot moment per un tracte proper.
Proximitat i qualitat han estat durant aquests anys i continuen sent els lemes de Sauleda, que ofereix sempre als seus clients tot un món de possibilitats i experiències gastronòmiques.
Us convidem a emocionar-vos amb nosaltres!.


EQUIP SAULEDA

Salvador Sauleda
Fundador, mestre pastisser i cuiner, és l’ADN i el referent en cadascuna de les fites que assoleix Sauleda. La seva passió per l’ofici l’ha portat a les taules dels millors restaurants del món buscant l’evolució constant.

Xavier Puigvert
Mestre pastisser de Sauleda, format al Gremi de Pastisseria i amb diversos cursos de formació a França i a Catalunya, compta amb més de 30 anys d’experiència creant pastissos que deixen empremta de la qualitat i de modernitat.

Mateu Closa
La incorporació més jove dels nostres puntals. Format al Gremi de Pastissers de Barcelona i a la Chocolate Academy de Vic, ha estat cap d’obrador en una les pastisseries més prestigioses de Barcelona. Metòdic i eficient, ha aportat un aire fresc de pastisseria actual i d’avantguarda.
GASTRONOMIA
ON SOM

Oficines Sauleda
Sot de les Vernedes, 20
(Pol. ind. Sot de les Vernedes)
Tel. 93 763 03 30
Fax: 93 763 26 13
08396 Sant Cebrià de Vallalta
Barcelona
