Menú HUB 
(13 al 17 d’Octubre)

Primers / Primeros / Starters

  • Crema de Xampinyons (lactosa)
  • Crema de Champñones
  • Mushroom Cream
  • Amanida de Magrana, Daus de Mango, Formatge Feta i Vinagreta de Pinyons (lactosa, sulfits, fruits secs)
  • Ensalada de Grana, Dados de Mango, Queso Feta y Vinagreta de Piñones
  • Pomegranate Salad, Mango Cubes, Feta Chesse and Pine Nut Vinaigrette
  • Cous-cous amb Carbassa i Albergínia, Panses, Ametlla i Oli de Cítrics (gluten, fruits secs)
  • Cous-cous amb Carbassa y Berenjena, Pasas, Almendra y Aceite de Cítricos
  • Couscous with Pumpkin and Eggplant, Raisins, Almonds and Citrus Oil
  • Verdures Mixtes al Vapor amb Oli d’Oliva Verge
  • Veduras Mixtas al VApor con Aceite de Oliva Virgen
  • Steamed Mixed VEgetables with Virgin Olive Oil

Segons/ Segundos / Main Courses

  • Vedella Estofada (sulfits, api)
  • Ternera Estofada
  • Stewed Veal
  • Canelons d’Espinacs amb Beixamel (gluen,ou,lactosa)
  • Canelones de Espinaca con Bechamel
  • Spinach Cannelloni with Bechamel Sauce
  • Arròs Thai de Carn amb Jalapeño (gluten)
  • Arroz Tailandés de Carne con Jalapeños
  • Thai meat Rice with Jalapeños
  • Lluç a la Salsa Verda (peix, sulfits, api, marisc, molusco) +2€
  • Merluza a la Salsa Verde (Supl 2€)
  • Hake in Green Sauce (2€ suppl)

Postres / Desserts

  • Postres Can Sauleda (ou, làctics, gluten, fruits secs, sulfits)
  • Fruita del temps, Gelats variats i Iogurt
  • Fresh fruit, yoghurt and various ice creamsTots

Inclou Pa,beguda i postre / Incluye Pan ,bebida y postre / Includes Bread,drink and dessert

Tots els nostres productes poden contenir traces gluten, làctics i ou

Menú setmanal de Dimarts a Divendres (Tuesday to Friday) de 13:00 a 16:00

  • Menú complert (Full Menú) 14€ / Mig Menú (Half Menú) 10€

Menú de cap de setmana i festius (weekends and holidays)

  • Menú complert (Full Menú) 18€ / Mig Menú (Half Menú) 14€

Acceptem Vals Restaurant de : Sodexo – Tiquet Restaurant – Cheque Gourmet

Reserves al 93 256 67 07

cafeteria HUB Sauleda Barcelona

EQUIP SAULEDA

Salvador Sauleda

Fundador, mestre pastisser i cuiner, és l’ADN i el referent en cadascuna de les fites que assoleix Sauleda. La seva passió per l’ofici l’ha portat a les taules dels millors restaurants del món buscant l’evolució constant.

Xavier Puigvert

Mestre pastisser de Sauleda, format al Gremi de Pastisseria i amb diversos cursos de formació a França i a Catalunya, compta amb més de 30 anys d’experiència creant pastissos que deixen empremta de la qualitat i de modernitat.

Mateu Closa

La incorporació més jove dels nostres puntals. Format al Gremi de Pastissers de Barcelona i a la Chocolate Academy de Vic, ha estat cap d’obrador en una les pastisseries més prestigioses de Barcelona. Metòdic i eficient, ha aportat un aire fresc de pastisseria actual i d’avantguarda.

GASTRONOMIA

ON SOM

Sant Cebria Sot de les Vernedes, 20
(Pol. ind. Sot de les Vernedes)
Tel. 93 763 03 30
Fax: 93 763 26 13
email: nau@sauleda.cat
08396 Sant Cebrià de Vallalta
Barcelona
Sant Cebrià de Vallalta
Oficines Sauleda
Sant Cebrià de Vallalta
Sant Pol de Mar
Calella
Barcelona
Sant Pol de Mar Sant Pol de Mar
Manzanillo, 20
Tel. 93 760 04 65
email: manzanillo@sauleda.cat
08395 Sant Pol de Mar
Barcelona
Sant Cebrià de Vallalta
Sant Pol de Mar
Calella
Barcelona
Calella Calella
Carrer de Sant Joan, 61
Tel. 93 769 40 86
email: calella@sauleda.cat
08370 Calella
Barcelona
Sant Cebrià de Vallalta
Sant Pol de Mar
Calella
Barcelona
Hub Barcelona
Plaça de les Glòries Catalanes, 37
Tel. 932 56 68 00
email: hub@sauleda.cat
08018 Barcelona
Barcelona
Sant Cebrià de Vallalta
Sant Pol de Mar
Calella
Barcelona