Menú HUB
(13 al 17 d’Octubre)
Primers / Primeros / Starters
- Crema de Xampinyons (lactosa)
- Crema de Champñones
- Mushroom Cream
- Amanida de Magrana, Daus de Mango, Formatge Feta i Vinagreta de Pinyons (lactosa, sulfits, fruits secs)
- Ensalada de Grana, Dados de Mango, Queso Feta y Vinagreta de Piñones
- Pomegranate Salad, Mango Cubes, Feta Chesse and Pine Nut Vinaigrette
- Cous-cous amb Carbassa i Albergínia, Panses, Ametlla i Oli de Cítrics (gluten, fruits secs)
- Cous-cous amb Carbassa y Berenjena, Pasas, Almendra y Aceite de Cítricos
- Couscous with Pumpkin and Eggplant, Raisins, Almonds and Citrus Oil
- Verdures Mixtes al Vapor amb Oli d’Oliva Verge
- Veduras Mixtas al VApor con Aceite de Oliva Virgen
- Steamed Mixed VEgetables with Virgin Olive Oil
Segons/ Segundos / Main Courses
- Vedella Estofada (sulfits, api)
- Ternera Estofada
- Stewed Veal
- Canelons d’Espinacs amb Beixamel (gluen,ou,lactosa)
- Canelones de Espinaca con Bechamel
- Spinach Cannelloni with Bechamel Sauce
- Arròs Thai de Carn amb Jalapeño (gluten)
- Arroz Tailandés de Carne con Jalapeños
- Thai meat Rice with Jalapeños
- Lluç a la Salsa Verda (peix, sulfits, api, marisc, molusco) +2€
- Merluza a la Salsa Verde (Supl 2€)
- Hake in Green Sauce (2€ suppl)
Postres / Desserts
- Postres Can Sauleda (ou, làctics, gluten, fruits secs, sulfits)
- Fruita del temps, Gelats variats i Iogurt
- Fresh fruit, yoghurt and various ice creamsTots
Inclou Pa,beguda i postre / Incluye Pan ,bebida y postre / Includes Bread,drink and dessert
Tots els nostres productes poden contenir traces gluten, làctics i ou
Menú setmanal de Dimarts a Divendres (Tuesday to Friday) de 13:00 a 16:00
- Menú complert (Full Menú) 14€ / Mig Menú (Half Menú) 10€
Menú de cap de setmana i festius (weekends and holidays)
- Menú complert (Full Menú) 18€ / Mig Menú (Half Menú) 14€
Acceptem Vals Restaurant de : Sodexo – Tiquet Restaurant – Cheque Gourmet
Reserves al 93 256 67 07



EQUIP SAULEDA

Salvador Sauleda
Fundador, mestre pastisser i cuiner, és l’ADN i el referent en cadascuna de les fites que assoleix Sauleda. La seva passió per l’ofici l’ha portat a les taules dels millors restaurants del món buscant l’evolució constant.

Xavier Puigvert
Mestre pastisser de Sauleda, format al Gremi de Pastisseria i amb diversos cursos de formació a França i a Catalunya, compta amb més de 30 anys d’experiència creant pastissos que deixen empremta de la qualitat i de modernitat.

Mateu Closa
La incorporació més jove dels nostres puntals. Format al Gremi de Pastissers de Barcelona i a la Chocolate Academy de Vic, ha estat cap d’obrador en una les pastisseries més prestigioses de Barcelona. Metòdic i eficient, ha aportat un aire fresc de pastisseria actual i d’avantguarda.